Egyedülálló emberközpontú megközelítésünk ötvözi az ergonómiai és a technológiai szempontokat, így teremtve maximális üzleti értéket

Rólunk

Kik vagyunk?

A NexStep Energy Kft. egy magyar tulajdonú, 2008 óta sikeresen működő informatikai tanácsadó és fejlesztő vállalkozás, melynek fő célja, hogy ügyfelei képesek legyenek működési kockázataikat tudatosan felmérni és kezelni, valamint növelni versenyképességüket az életbe léptetett intézkedéseken keresztül.

 

Vezetőink

Rádai Róbert

Tanácsadási Üzletág Vezető

 

Róbert több mint tíz év sikeres szoftverfejlesztői, valamint termékfejlesztői és tanácsadói karriert tudhat maga mögött. Az utóbbi években leginkább informatikai nagyprojektek menedzsmentjével, illetve ezen projektek minőségbiztosításával foglalkozott. Fő erénye a higgadtság és a koncentrációs készség, mely képességeket a sízéssel, búvárkodással és judóval töltött évek csiszolták tökéletesre.

Márton Miklós

Partner, Értékesítési Igazgató

 

Miklós közel húsz éves tapasztalattal rendelkezik IT menedzsment és IT biztonsági tanácsadás területeken, mely szaktudását olyan neves vállalatoknál szerezte, mint a Novell és a Kürt. Meggyőződése, hogy az IT biztonság legalább annyira szól emberi attitűdökről, mint technológiákról, és ezt a hitét igyekszik minden nap kézzelfogható ügyfélértékké alakítani. Szabadidejében szenvedélyes vitorlázó és családapa.

Horváth Tamás

Vezető Tanácsadó

 

Tamás több mint tíz év szakmai tapasztalatát pénzügyi, telekommunikációs és államigazgatási szegmensekben szerezte tervezési, implementációs és IT megfelelőségi projektekben. Legfőbb technológiai fókusza a felügyeleti és határvédelmi rendszerek, illetve az elektronikus aláírás és titkosítás. Kiemelkedő erénye az ügyfélközpontúság és a pontosság. Szenvedélye a családja és a kerékpársportok.

NEXSTEP ENERGY KFT.

1118 Budapest, Rétköz utca 53. C. ép.

Phone: +36 1 209 0196

Copyright 2017 NexStep Energy Ltd. All rights reserved.